Notícies

« Back

UN VENTALL DE VISITES GUIADES ALS ABRICS D'ART RUPESTRE AQUEST ESTIU

UN VENTALL DE VISITES GUIADES ALS ABRICS D'ART RUPESTRE AQUEST ESTIU

 El pla de posada en valor de l'art rupestre de les comarques de Castelló impulsat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i coordinat pel museu de la Valltorta es tradueix en una major oferta d'art rupestre.  Gràcies a aquest programa, un guia especialitzat acompanya als visitants a conéixer altres abrics que no es visiten de manera habitual. 
 
Es visiten:l'abric de la Rambla (Portell), la Covatina (Vilafranca), el del mes d'En Barberà (Forcall), el de Palanques , La Serradassa (Vistabella), la Coveta Pere Tomàs ( Atzeneta), l' abric en Melià ( Serra En Galceran), Cova dels Rossegadors (la Pobla de Benifassà), la Joquera (Borriol), el del Castell (Vilafamés). A més estan la Saltadora (Coves de Vinromá) i Centelles (Albocàsser) dins del Parc Cultural Valltorta - Gassulla.
 
 Al costat d'aquestes visites estan les  diàries als 3 abrics de Tírig (Mas d'en Josep, Cova de Cavalls i Coves del Civil), les de Morella la Vella (Galeria Alta, Cova del Roure) i les dels caps de setmana a Ares del Maestrat (Cova Remigia i Cingle de la Mola Remígia).